miercuri, 21 februarie 2007

Lumina din Lumina

Lumina vie a Universului este accesibila tuturor,nu trebuie decat sa o cerem.Accesul la Lumina este facilitat de o traire curata si frumoasa,de ascultarea unei muzici calde care sa te faca sa vibrezi pozitiv(muzica gregoriana,Mozart,marsuri militare,etc).Plimbarile "per pedes"seara,inainte de culcare,dimineata pana nu s-a poluat tot aerul,escapadele dese in mijlocul naturii de care ne-am sau am fost departati.
Lumina este cel mai ieftin si eficace medicament.Intoarcerea la natura ne va indeparta de boli si medicamente.Trebuie sa reinvatam sa radem si sa cantam-nu este rusine!!!Rusine e sa minti,sa furi,sa deranjezi oamenii din jur doar din rautate....
Am intrat in Postul Pastelui!Cati dintre noi mai cunosc semnificatia Pastelui?!Dar a Postului?!Cautati!
Nu ne mai invata nimeni aceste minunate accesari ale Luminii.Cautati singuri si ve-ti fi uimiti de cat este de simplu sa traiesti frumos si sa ai noroc de tot ceea ce visezi.
In scoli ,sistemul ne invata inutilitati sa ne bulverseze mintea si sa ne indeparteze de la Dumnezeu.Nu ca n-ar fi buna scoala!Sistemul este prost!!!Este creat pentru a produce robotei,executanti care sa nu intrebe,sa nu deranjeze prea mult.Nu va lasati nici pe voi nici pe copiii vostri sa fiti rupti de Dumnezeu,de cunoastere.

Niciun comentariu: