miercuri, 11 iulie 2007

Pledoarie pentru Reiki

La cursul de gradul I participantii primesc patru initieri in urma carora se racordeaza la energia Reiki. Aceste racordari ajuta la modificarea vibriatiilor initiatului in vederea cresterii capacitatii de primire a energiei. Desi racordarile nu au loc pe corpul fizic, ele se concentreaza asupra acestuia, iar corpul fizic raspunde printr-o crestere cantitativa a fortei vitale acceptate si transmise. Cele patru initieri purifica si racordeaza patru centre energetice (chakre):
chakra inimii: stimuleaza dragostea neconditionata;
chakra gatului: deschide fiinta noastra interioara in fata responsabilitatii si comunicarii;
chakra „al treilea ochi”: dezvolta intuitia, cunoasterea spirituala si aprofundeaza legatura cu vointa dumnezeasca a energiei universale;
chakra coroanei: ne leaga cu aceasta forma superioara a energiei si cu constiinta spirituala. In urma racordarilor de la cursul de gradul I practicantii dobandesc capacitatea de a canaliza energia Reiki, atat pentru ei cat si pentru altii. Tehnica Reiki se dovedeste a fi una foarte simpla cand e vorba de utilizarea ei. Pentru a o invata nu este nevoie de efort intelectual, putand fi insusita chiar si de copii. In cadrul cursului participantii fac cunostiinta cu istoria, filosofia si etica tehnicii precum si cu multe alte lucruri/informatii utile: primesc racordarile, invata pozitiile mainilor pentru tratamente directe si au posibilitatea exersarii acestei tehnici atat individual, cat si in cadrul grupului. Ca un efect al racordarilor Reiki, incepe un proces de purificare de 21 de zile, in cadrul caruia se elimina impuritatile/toxinele din organism si se dizolva blocajele energetice. Nivelul de baza al Reiki este accesibil oricui. El poate fi un prim pas spre noi, spre realizarea echilibrului interior.

Niciun comentariu: