luni, 27 august 2007

Sfaturi Feng Shui

In anul PORCULUI apare o energie negativa numita Cinci Galben, care simbolizeaza ghinioanele si obstacolele ce vin dinspre Nord-Est. Ca atare, daca in partea de NE a casei se afla o zona importanta, precum intrarea, sau dormitoarele, este recomandabil sa se instaleze acolo clopotei de vant din metal.
Lunile cele mai nefaste vor fi Februarie, August si Noiembrie.
Pentru a evita riscul imbolnavirilor, este indicat sa se suspende un sirag de monede metalice legate cu snur rosu in centrul casei.
Cum , in partea de NV a casei vom gasi, anul acesta Marele Duce, este bine sa se evite lucrarile de constructii sau mutarea ghivecelor cu pamant de flori din aceasta arie a casei, sau chiar sapaturile..
Tot in careul de NV al casei vom gasi steaua zburatoare 3, steaua conflictelor si jafurilor; de aceea se va amplasa aici o foaie de hartie sau carton de culoare rosie.
Este, de asemenea, indicat ca in 2007 sa nu se stea cu spatele la Vest, pentru a nu se intra in conflict cu cele Trei Energii Ucigase.
Steaua zburatoare 7 - simbol al scandalurilor in familie - se va afla anul acesta in careul Nordic al casei. In consecinta, se va amplasa aici o vaza transparenta cu apa si cu 3-4 bambusi naturali in ea.
Adrian FLOREA