joi, 24 iunie 2010

SIMBOLURI REIKI


"SIMBOLUL,

este o "cheie" universala care inlesneste deschiderea unei "porti"- sinoleum = puntea dintre mintea noastra constienta si eul superior. Aceste simboluri au fost create, cu scopuri precise, inalt pozitive pentru binele tuturor, neputindu- se manipula cu ele.
Folosirea simbolurilor Reiki fac, ca posibilitatile noastre de utilizare a ENERGIEI UNIVERSALE REIKI, sa fie mult mai mari.
Simbolurile REIKI au functii deosebite si au fost creeate pentru a fi folosite in spiritul daruirii neconditionate a iubirii si dragostei.

Folosirea lor in tratamentele Reiki, ne dau capacitati mai mari de vindecare si dezvoltare personala, avand posibilitatea de a-i ajuta pe altii mai bine si mai rapid.
Simbolurile REIKI si mantrele acestora sunt prezentate la gradul al doilea in Reiki.

In REIKI USUI fiecare simbol reprezinta anumite energii metafizice. Sunt considerate semne caligrafice care si au originea in sanscrita, fie in Kanji, alfabetul japonez.

Formele lor sint vibrationale, tridimensionale, avand nu doar latime si lungime, ci si inaltime sau adancime.

Dimensiunea lor nu este limitata, pot fi oricat de mici sau de mari e nevoie, pentru ca reprezinta o forma de energie spirituala cu constiinta proprie, vibrand cu o frecventa foarte ridicata.

Simbolurile nu reprezinta puterea energiei REIKI, ci un adaos al acesteia, fiind o cale minunata si uimitoare de a ne conecta la aceasta putere superioara.

IMPORTANT! Simbolurile REIKI nu pot fi folosite decat dupa imputernicirea spirituala, a procesului de acordaj (initiere). Fara acordaj, simbolurile nu pot activa energia REIKI. "