joi, 13 noiembrie 2008

7 ARHANGHELI

RAFAEL – Pentru a invoca energia lui Rafael, imaginati-va un smarald ce iradiaza lumina, puritatea si perfectiunea fiecarei fatete si culoarea verde intens.

Puteti aduce, de asemenea, amintirea mirosului de iarba sau de plante proaspat cosite, si absorbiti toate acestea in chakra inimii. Aceasta energie poate vindeca dureri sau rani vechi. Ea poate fi folosita pentru cresterea plantelor. Va puteti imagina ca tineti in maini aceasta energie si o extindeti catre planta, sau ca planta este scaldata in lumina de smarald.

Energia lui Rafael se foloseste pentru vindecare, iar culoarea, forma si calitatea dimensionala pot fi benefice pentru vindecare personala sau poate fi trimisa altor persoane. De asemenea, energiile lui Rafael pot vindeca aspecte ale sinelui la inceperea unui proiect nou (ca si cand plantezi o samanta), si pot determina dezvoltarea sau prosperitatea oricarui proiect deja inceput.

Atunci cand apelati la energia lui Rafael, amintiti-va ca fiecare fiinta umana poate alege daca accepta sau respinge vindecarea. Uneori, este mai potrivit sa iti imaginezi, pur si simplu, persoana respectiva ca fiind fericita, implinita si activa, decat sa ii trimiti energie vindecatoare. Adeseori oamenii devin atat de nefericiti sau au asemenea dureri atunci cand sunt bolnavi, incat ei nu pot fi receptivi la energia lui Rafael, pana cand nu au primit, in primul rand, fericire. Asadar, cand trimiteti altora aceasta energie, este mai bine ca, mai intai, sa pastrati imaginea lor intr-o stare de fericire – cum ar arata ei daca ar fi fericiti.

Rafael este vindecatorul care reflecta Unicitatea lui Dumnezeu.

GABRIEL – Ganditi-va la trompeta lui Gabriel. Vizualizati trompeta de aur, stralucitoare si minunata si la forma acesteia, mai ingusta la un capat si mai larga, la celalalt. Cand vibratia devine sunet, ea devine mai larga si straluceste in exterior. Atunci cand auzim mesaje de la Ingeri, noi primim o anumita vibratie. Interpretarea mesajului depinde de abilitatea noastra de a a auzi sau primi cu ajutorul intuitiei.

Cu alte cuvinte, Gabriel ne vorbeste in limbajul pe care il numim „intuitie”. Daca doriti sa auziti un mesaj sau sa primiti un raspuns, il puteti intreba pe Gabriel. Pe parcursul vietii noastre, cand trecem fara efort de la un lucru la altul, suntem condusi de intuitie, aceasta perceptie speciala.

Imaginati-va ca doriti sa primiti raspuns la o anumita intrebare. Ganditi-va intens la intrebarea respectiva si imaginati-va trompeta lui Gabriel, care va umple urechea, mintea si corpul cu lumina aurie. Intr-un anume moment, ati putea „simti” ca ati primit un raspuns. Raspunsul va deveni clar in urmatoarele cateva zile. El poate veni sub forma unei idei, cum ar fi sa telefonati cuiva sau se poate manifesta ca un set de instructiuni foarte clare (pe care ar fi bine sa le scrieti).

Se spune ca Gabriel ar fi un Arhanghel feminin. Ea ii ajuta si pe cei care vor sa comunice prin scris sau arta, asigurand o transmisie fidela a energiilor spirituale si creatoare. Cu alte cuvinte, asa cum Gabriel este un mesager al lumii spirituale catre lumea materiala, ea ii ajuta, de asemenea, pe cei care tind sa fie mesageri in realitatea dimensiunilor a treia sau a patra, pe calea scrisului sau a comunicarii artistice.

Pentru a invoca energiile lui Gabriel, inainte de a incepe, va puteti imagina o lumina aurie, nuantata cu purpuriu, care atinge spatiul in care lucrati si ganditi. Gabriel este mesagerul si tot ea ne ajuta sa impartasim mesajele.

MIHAIL – Arhanghelul Mihail pare a fi disponibil pentru oricine. El este perceput cu usurinta, iar incaperea se umple, adesea, cu lumina albastra si caldura, atunci cand isi manifesta prezenta. Celor cu sufletele coplesite de responsabilitati, tristete sau teama le spun adesea sa-si imagineze o piramida albastra in jurul corpului. Umpleti piramida cu o culoare albastru intens si cereti ca toate legaturile si conexiunile nepotrivite cu lumea materiala sa fie rupte. Puteti recrea piramida in conformitate cu necesitatile fiecaruia. Este bine sa aplicati aceasta tehnica mai ales in situatiile in care simtiti ca cineva se misca in lumea personala, in spatiul sau in universul vostru emotional.

Daca este aplicabil in situatia voastra, ati putea dori sa va imaginati ca albastrul urca in spirala in afara, in Univers, iar apoi sa percepeti ce anume contacteaza spirala. Cand considerati ca ati terminat, trageti spirala inapoi.

De asemenea, este interesant de stiut ca noi toti avem un tipar Divin, care este perfect pentru noi. Va puteti imagina ca puteti vedea tiparul vostru Divin (al meu apare mereu ca o spirala) si sa il vedeti scaldat in lumina albastra a Arhanghelului Mihail. Scrieti informatiile pe care le primiti si cereti ca acest tipar sa fie protejat si activat.

URIEL- Ati avut vreodata informatia perfecta, care v-a fost livrata astfel incat sa puteti dezlega un mister? Astfel incat, subit, toate raspunsurile sa se armonizeze in mod magic?

Aceasta este energia lui Uriel – catalizatorul care face ca informatiile sa se adune intr-un moment de revelatie. Imaginati-va ca va reamintiti un moment „aha”, de clarificare deplina, si simtiti ca aceasta energie subtila intra in campul vostru. Directionati energia catre un proiect la care lucrati si simtiti cum cele doua se unesc.

Energia lui Uriel este foarte subtila, ca o briza usoara de primavara care abia misca plantele si copacii, dar poate aduce calitatea transformarii in orice aspect al studiului sau al concentrarii mentale.

ARIEL – Ariel apare adesea in vis, sub forma unui leu sau a unei leoaice. El aduce spiritualitatea jos, in forma fizica si guverneaza si aspectele ce tin de corpul fizic. Este folositor sa invocam aceasta energie inainte de a amenaja o gradina – de exemplu, in ziua in care schitati planurile sau stabiliti configuratia gradinii pe pamant.

O meditatie puternica cu Ariel este sa va concentrati asupra vietii voastre, ca si cum aceasta ar fi o gradina. Incepeti prin a vedea pamantul arat, intr-un cadru plin de frumusete. Ganditi-va la lucrurile pe care le doriti in viata voastra si imaginati-va ca acestea sunt plante. In mintea voastra, puteti ingriji aceasta gradina in fiecare zi si puteti vedea plantele crescand si inflorind. In aceasta gradina a vietii voastre, gandurile nepotrivite pot fi privite drept buruieni.

Poate veti dori sa gasiti picturi sau fotografii pe care sa le folositi pentru a crea colaje cu imaginea gradinii voastre, care sa ilustreze rezultatul dorit – o imagine care sa prezinte situatia desavarsita.

Ariel ne poate ajuta, de asemenea, sa devenim mai puternici din punct de vedere fizic. Imaginati-va o lumina portocalie si un leu (sau o leoaica) urias, care va priveste in ochi, extinzandu-si puterea asupra voastra. Trageti aceasta energie in corpul vostru – si apoi, exersati.

JOFIEL – Pentru a invoca energia Arhanghelului Jofiel, imaginati-va ca aveti opt, noua sau zece ani. Este miezul verii, iar zilele trec incet, lin, cum curge melasa din borcanul cu dulceata. Stati intinsi pe iarba, iar cerul este incredibil de albastru, cu nori albi, ce se misca alene. Nu aveti absolut nimic de facut, asa ca va contopiti cu Cerul si cu Pamantul. Copacii, de un verde intunecat, se misca odata cu respiratia voastra, iar vantul sopteste printre crengi.

Miscati energia in interiorul fiintei voastre, in chakra inimii, si mentineti culoarea cerului. Imaginati-va ca viata voastra poate curge in aceasta liniste, frumusete si gratie. Aceasta este energia lui Jofiel, mangaierea suava a atingerii si a perfectiunii Divine in viata noastra. Simtiti gratia lui Dumnezeu, pe masura ce pastrati in interiorul vostru culoarea si sunetele naturii, permitandu-le sa miste in afara structurile sau tensiunile din viata voastra, care opun rezistenta energiei lui Jofiel.

Energia lui Jofiel actioneaza eficient atunci cand va simtiti coplesiti de sarcini mici, nu aveti timp sa va imbratisati copilul sau sa va alintati catelul ori pisica. Jofiel aduce frumusete, amuzament si fericire, intr-un mod linistit, plin de pace.

RAZIEL – Puterea lui Raziel consta in a vedea adevarul printre aparente. Imaginati-va o carte de culoare albastru antique, scrisa cu litere aurii. O deschideti si vedeti ca este plina cu texte si imagini ezoterice. Realizati imediat ca ati deschis la pagina potrivita. Simtiti aceasta cunoastere si absorbiti-o in corpul vostru. Rezonati cu ea, intelegand ca fiecaruia dintre noi i-a fost daruit un loc special pentru cunoastere si pentru aflarea propriului adevar.

Daca suntem onesti, stim cu totii ceea ce se intampla, intotdeauna, sau aproape mereu, dar, precum coiotul din cartile de vindecare cu ajutorul animalelor, ne prostim singuri crezand ca am pierdut marcajul drumului sau ca nu putem descifra intelesul evenimentelor ce se petrec in jurul nostru. Daca vreti sa stiti raspunsul privind o situatie dificila din viata voastra, energia lui Raziel este cea mai potrivita. Raziel spulbera iluziile pentru a va ajuta sa vedeti adevarul.

Raziel este de folos si in interpretarea adevarului ezoteric, care este inutil pana cand nu il putem intelege la nivel personal si daca nu suntem capabili sa il punem in valoare. Raziel este adevarul lui Dumnezeu, care pune capat dualitatii gandurilor noastre.

SAMUEL – Energia lui Samuel seamana cu freamatul pe care il simtiti atunci cand totul se desfasoara perfect sau cand urmeaza sa se intample ceva important, care iti face pielea de gaina, pentru ca poti „simti energia”. Cand stiti ca sunteti gata sa intalniti persoana potrivita sau ca va aflati exact in situatia dorita, atunci simtiti energia Arhanghelului Samuel.

Acum, ganditi-va la frica resimtita ca un gol in stomac sau ca o stransoare a gatului, atunci cand va panicati pentru ca nimic nu merge cum ar trebui. Samuel poate aduce calmul si pacea in locul panicii. Invocati-l pe Samuel, ca pe o energie de culoare roz pal, care straluceste cu irizatii aurii in jurul conturului sau. El va infasoara intr-un nor roz, conturat cu sclipiri aurii. Daca aveti anumite trairi, asterneti-le pe hartie.

Daca aveti adesea tendinta de a intra in panica sau de a va ingrijora, acesta este un exercitiu minunat de practicat zilnic. De asemenea, puteti face acest exercitiu pentru a alunga emotiile, iar apoi, sa folositi Lumina Violet a lui Zadchiel pentru transformare.

ZADCHIEL – Imaginati-va o Lumina Purpuriu – Violet, care coboara din Ceruri si transmuta orice situatie sau relatie care nu este perfecta. Incepeti cu situatia asa cum este ea in prezent, apoi creati o solutie minunat de „imposibila”. Acum, imaginati-va situatia originala si vedeti-o, in minte, cum se muta din stadiul prezent, in situatia idealizata. Ati putea dori sa folositi ideea cliseelor de 16 mm. dintr-un diapozitiv, care trece de la o imagine la alta. Vedeti cum se misca Lumina Violet de la o imagine, la cealalta.

Cand folositi asemenea tehnici, prin care dati voie emotiilor negative si formelor gand sa plece, situatiile se vor rezolva in mod automat, de la sine. Invocati-l pe Zadchiel pentru transmutare.

sursa:ed.4you

.

Niciun comentariu: