miercuri, 12 noiembrie 2008

REVELATIE


ESTE OARE POSIBIL?NU POT SA NU MA BUCUR SI SA MA MIR IN ACELAS TIMP,REALIZAND CA IUBESC O MULTIME DE OAMENI SI CA NU TREBUIE SA MA ASCUND SA O AFIRM.
MULTA VREME IUBIREA A FOST CONFUNDATA CU A FACE DRAGOSTE.
MAI ESTE CONFUNDATA SI ASTAZI...I-MI ERA RUSINE SA AFIRM,ADOLESCENTA FIIND,CA SUNT INDRAGOSTITA DE CATIVA BAIETI IN ACELAS TIMP.DOAMNE,TOTI I-MI ERAU ASA DE DRAGI SI NU PUTEAM SA AFIRM PUBLIC ASTA,CACI ERA RUSINE:CUM SA IUBESTI MAI MULTI BAIETI ODATA?!
PAI,IL IUBEAM PE UNUL PENTRU CA ERA BUN,PE CELALAT CA ERA ROMANTIC,PE ALTUL CA SCRIA SCRISORI FRUMOASE SI PE ALTII PENTRU ALTE CALITATI APRECIATE DE MINE.DE FAPT IL IUBEAM PE DUMNEZEU EXPRIMAT PRIN FIINTA UMANA,CACI NU I-MI STATEA MIE ATUNCI GANDUL LA SEX(A FACE).
IUBESC SI ACUM,MATURA FIIND,MULTI BARBATI SI FEMEI,PENTRU CEEA CE SUNT EI IN RAPORT CU VIATA MEA.NU II ADMIR!II IUBESC!IUBESC PE CEI CARE I-MI FAC VIATA FRUMOASA FIIND FRUMOSI SI BUNI,PE CEI ROMANTICI,PE CEI CARE CANTA MINUNAT,PE MAESTRII SI PE PROFESORI,PE BUNELE MELE PRIETENE(PUTINE DE ALTFEL)PENTRU PRIETENIA LOR,PE AMICII SUGUBETI SI PLINI DE UMOR.
SI SUNT ASA DE FERICITA REALIZAND CA STIU CA ESTE BINE SA IUBESTII OAMENII.CA POATE SI BUNUL IISUS II IUBEA ASA PE OAMENI.
VA IUBESC PE TOTI,CEI PE CARE VA CUNOSC SI CARE SUNTETI FIECARE O PARTE DIN DUMNEZEU SI DIN VIATA MEA!